Szeged, Csongrádi sugárút 13.
>>Térkép megjelenítése<<
+36 (30) 9554-162, +36 (30) 985-8221
Hétfő-Péntek: 12.00 - 18.00
Szombat: 9.00 - 12.00
Vitathatatlan, hogy manapság óriási a választék a mennyasszonyi ruhák terén: rengeteg fazon, szín és anyag közül választhatnak a leendő feleségek, így mindenki megtalálja azt a ruhát, amiben szívesen kimondaná a boldogító igent. Ha Te rajongsz a nőies darabokért és kedveled a csipkét, fedezd fel a Blue by Enzoani menyasszonyi ruhák kínálatát!
A menyasszonyi ruha egyetlen napon kap csak figyelmet, de akkor igazán reflektorfénybe kerül a viselőjével, a menyasszonnyal együtt. Az álomruha minden menyasszony fejében körvonalazódik már a ruhaválasztás előtt. Lehet, hogy éppen egy Aire Barcelona menyasszonyi ruha lesz az igazi?

Melyik alkathoz milyen menyasszonyi ruha illik?
2019. március 14., csütörtök 08:09

Manapság a hölgyek rendkívül gazdag menyasszonyi ruha kínálatból válogathatnak. Rengeteg fazon és szín áll a rendelkezésükre, így nem csoda, hogy nehezen hozzák meg a döntést azzal kapcsolatban, hogy melyik ruhában szeretnék kimondani a boldogító igent. Figyelembe kell venniük az alkati adottságaikat, ugyanis minden egyes fazon más és más testalkaton mutat jól.

Miért válaszd az Arabella Lux Szalont?
2017. február 22., szerda 10:19

Kizárólag prémium kategóriás, neves divattervezők által megálmodott ruhákat találsz nálunk.

Minden évben a legújabb trendeknek megfelelő ruhákkal várunk Benneteket.

Ha nem mindennapi ruhára vágysz, feltétlen gyere el hozzánk ruhapróbára! Ruháink egyedisége abban rejlik, hogy Magyarországon is csak néhány szalonban találhatóak meg ezek a márkák!

Míg ruháink minőségben a legmagasabb szinten vannak, áraink viszont versenyképesek! Nem kedvezményekkel akarunk becsábítani téged!

Szeged egyik legigényesebb, leghangulatosabb szalonjába várunk Benneteket ruhapróbára, ahol sosem sürgetjük a menyasszonyokat. Elég időt szánunk minden próbához!

A több száz eddigi elégedett menyasszonyunk garancia arra, hogy nálunk tökéletes állapotban kapod meg a ruhát az esküvőre, hisz nem adjuk ki ruháinkat a végtelenségig! Mivel csak ez az egy üzletünk van, így ruháinkat nem cserélgetjük! Így biztos lehetsz benne, hogy ugyanazt a ruhát kapod, mint amit lefoglaltál.

A 2-3 évnél régebbi modelleket outlet áron kapod meg, akár meg is vásárolhatod!

Nálunk a szalagavatós ruhák külön kategória! Így az nem fordulhat elő, hogy január-februárban viszontláthatod azt a ruhát, amit te majd csak nyáron viselsz az esküvődön.

Amennyiben neked is fontos a minőség, a megbízhatóság, szeretnél kulturált környezetben, jó hangulatban ruhát próbálni, szeretettel várunk téged is ruhapróbára!

Fehér vagy Ekrü?
2017. február 12., vasárnap 10:17

Biztos ragaszkodnod kell a hófehér ruhához?

A nemzetközi trend egyértelműen a törtfehér, sőt most már a nude és a rose színvilág! Itt Szegeden viszont nagyon sokszor tapasztalom, hogy a menyasszonyok olyannyira ragaszkodnak a hófehérhez, hogy az ekrü színű ruhát fel sem próbálják! Pedig érdemes lenne egy esélyt adni ezeknek a ruháknak! Miért is ajánlom nektek elsősorban az ekrü ruhákat?

Biztos nem csalódok majd a szalon munkájában?
2016. augusztus 01., hétfő 08:00

Nagyon sok szép ruha van sok szalonban! Neked a legszebb ruhát kell kiválasztani a legjobb szalonból, hogy közvetlenül az esküvő előtt ne érjen csalódás. Mi alapján tudod kiválasztani a számodra legjobb szalont? Hisz nem csak egy ruhát választasz, hanem egy szolgáltatást is! Életed legszebb napjáról van szó és mindennek tökéletesnek kell lenni!
Sokszor lehet hallani, hogy interneten, Kínából is lehet rendelni menyasszonyi ruhát nagyon pici pénzért. És nagyon sok menyasszony el is csábul! Hisz milyen jól hangzik, hogy egy vadonatúj ruhát kapsz 40-60 ezer Ft-ért, a sajátod lesz, a szalonokban pedig egy ilyen ruhának a kölcsönzési dija 140-160 ezer Ft körül van. De tényleg ugyanazt a ruhát kapod meg ennyivel olcsóbban, mint amit a képen látsz? Hisz azt tudni kell, hogy ezek az internetes cégek a márkás ruhák eredeti képeivel hirdetik azt!

Ezért is nagyon csábító, hisz látsz egy gyönyörű ruhát a képen! De amit utána megkapsz a csomagban, az köszönőviszonyban nincs azzal a ruhával, ami a képen látható! Itt viszont nincs visszafizetési garancia! Ha nem tetszik a ruha, amit kapsz, akkor jön a sírógörcs! Most mit csináljak? Az utolsó pillanatban rohangálsz a szalonokba, hogy válassz egy másik ruhát! De abban az idegállapotban nem is fogod már élvezni a ruhapróba élményét! És végig ott lebeg a szemed előtt, hogy már elbuktál mennyi pénzt! Igy lesz az olcsó ruha méregdrága! Hisz azt te sem gondolod komolyan, ha valaki azt mondaná, hogy most meg tudsz venni egy vadonatúj luxus terepjárót minden extrával felszerelve egy Dacia áráért! Ugye nem hiszed el? Akkor ezeknek az internetes cégeknek se dőlj be! Csak a pénzed kell nekik, hisz reklamálni nem tudsz!
Ősszel lesz az esküvőd? A legújabb kollekció ruháit próbálgatod januárban, februárban. Természetesen ilyenkor még mindegyik ruháról látszik, hogy vadonatúj. De benned van a félsz, hogy ez a ruha milyen állapotban lesz, mire eljön a te esküvőd időpontja. Mit kell tenned ilyenkor?

Hány szalonba érdemes elmenni ruhapróbára?
2016. február 29., hétfő 10:00

A weboldalak alapján próbáld kiszűrni azokat a szalonokat, amik neked szimpatikusak, ahol a ruhák is tetszenek. 2-3 szalont válassz ki, ahová szeretnél elmenni ruhapróbára! A szalonok többségének van Facebook oldala is. Azt is keresd fel és nézd át ott is az oldalt. Olvasd el, a menyasszonyok milyen véleménnyel vannak a szalonról. Hidd el, ha valaki nincs megelégedve a szolgáltatással, meg fogja írni! Csak a tökéletes szalont válaszd, amiben megbízhatsz.

Nem érdemes sok szalonba sem elmenni, mert csak összezavarodsz a sok ruha láttán. Ha előre tájékozódsz a szalonokról és kínálatukról, sok csalódástól is megóvhatod magad! Hidd el biztos megtalálod azt a ruhát, ami számodra az igazi lesz a Nagy napon!

Mi ehhez minden segítséget megadunk, ha minket választasz!

Mikor foglaljam le a menyasszonyi ruhámat?
2015. október 28., szerda 10:53

Biztos vagyok benne, amikor megkérték a kezed, már az első szabad órádban a menyasszonyi ruhákat nézegetted, böngészted a neten. Álmodoztál és gyönyörködtél a csodaszép ruhákban. Lehet, ezzel hónapok teltek el, mikorra komolyra fordult a gondolat, hogy érdemes elindulni és megtalálni a tökéletes ruhát. Ez lehet akár egy évvel, félévvel, vagy csak pár hónappal az esküvő előtt! De mindenképp kristályosodjon ki benned, milyen stílust, minőséget szeretnél. Keresd ki azt a néhány (ne az összes!) szalont, ahová érdemesnek tartod elmenni. Szerencsés, ha elhívod magaddal a próbára anyukádat, barátnődet, akiknek a véleményére a legjobban hallgatsz. De csak 2-3 ember legyen! Ha sokan mentek, biztos csak összezavarnak. Fontos! Aki veled megy, ne azt nézze a próba során, hogy neki milyen ruha tetszik, hanem azt, hogy neked melyik áll a legjobban, melyik ruha áll legközelebb az egyéniségedhez. Ha azt mondják egy ruhára, hogy na, igen, ez tényleg olyan „Encis”, akkor szerintük, abban a ruhában van valami!
A szalonunk által forgalmazott ruhák kivétel nélkül mind nemzetközileg elismert, szakmai nagydíjas ruhák. Divattervezőik szakmai berkekben jól ismert „művészek”, akik a menyasszonyi ruhák világszínvonalát alkotják meg évről évre! Mégis mit is jelent ez?
Amikor egy menyasszony eljön hozzánk ruhapróbára, nem véletlen „faggatjuk” az esküvőjéről, a lakodalomról.
Mi nem csak egy ruhát szeretnénk eladni neked, hanem tanácsadással segítünk megtalálni azt az egy tökéletes ruhát, ami minden körülményt figyelembe véve a leginkább hozzád való. Természetesen a legfontosabb a Te elképzelésed, hogy megvalósítsd a gyermekkori álmot és egy igazi hercegnő légy saját esküvődön.

Miután eldöntöttétek, hogy örök hűséget esküdtök egymásnak, elkezdtétek szervezni az esküvőt, lakodalmat. Lehet egy esküvő elegáns, hagyományos, nagyon laza kerti party, szolid családi ebéd vagy vacsora állófogadással, vintage stílusú. A helyszínhez választotok dekorációt és a lakodalom helyszíne így ezzel együtt lesz teljes és kerek. És itt kapcsolódik be a menyasszonyi ruha is. Mindenki arra törekszik, hogy a lehetőségekhez képest tökéletesre sikeredjen a Nagy nap. Ezért kérdezősködünk mi is. Teljesen más stílusú ruha illik egy nagy létszámú lagzihoz, mint ahol csak épp a család van jelen. Ebben mindenképp számíthatsz a segítségünkre!

Ruháink elsősorban az elegáns, egy kicsit visszafogott stílust képviselik. Báli fazon, A-vonalú, sellős, tüllös és légies, szatén és királynőies, vagy csupa csipke ruhaköltemények várnak Téged! Az elmúlt évi menyasszonyaink közül többen választották lakodalmuk helyszínéül a Kastélykertet, Hotel Novotelt, Hotel Forrást, Fehértói Halászcsárdát, vagy Hódmezővásárhelyen a Fekete Sast. Ők jól választottak! A menyasszonyi ruhájuk tökéletesen beleillett az étterem és a dekoráció stílusához.

Neked hol lesz az esküvőd és a lakodalmad?

Kölcsönzési díjak az Arabella Lux Szalonban
2013. április 24., szerda 07:04

Sokan azt gondolják, hogy a márkás ruha drága. Pedig ez nem így van! Tény, hogy a minőséget meg kell fizetni, de ez meg is térül. Ha az ár-érték arányt nézzük, akkor bizony  nem a márkás ruha a drága. A ruhák árai a szalonban elég változóak. Ez függ a márkától illetve az évjárattól is. Nálunk már 90.000 Ft-ért is találsz kiváló, újszerű  állapotban lévő ruhát, de a legdrágább ruha bizony elérheti a 170.000 Ft-os kölcsönzési árat is. Pontos árat a ruháról mindig csak a szalonban adunk.

Minden ruhát lehet kérni első felvételesre is. Ez azt jelenti, hogy egy vadonatúj ruhát rendelünk neked és garantáljuk, hogy a ruha rajtad lesz először! Ebben az esetben viszont 30% felárat kell fizetni a kölcsönzési díjra!

Amennyiben több időd is van a menyasszonyi ruha kiválasztására, és megvenni szeretnéd a ruhát, érdemes folyamatosan figyelni a weboldalt és követni bennünket a Facebookon. Egy évben többször is hirdetünk akciót a kifutó modellekre. Ezek a ruhák még kiváló állapotban vannak, de Te elviheted kölcsönzési áron.  Akár 80-120 ezerért gyönyörű minőségi ruhát vásárolhatsz!

Szalonunkban vadiúj ruhát is vásárolhatsz. Ezeknek az árát euróban szoktuk megadni, a forint nagy ingadozásai miatt! Általánosságban a ruhák árai megvételre 900 – 2000 euro, és a rendeléstől számítva 12-16 hét, mire megérkezik!

Amennyiben tényleg saját és új ruhát szeretnél, időben el kell kezdeni a keresést!

Kiket hozz magaddal a ruhapróbára?
2013. április 16., kedd 09:23

Aki ismer téged jól és te is nagyon megbízol benne és az ízlésében, azt hívd el magaddal a ruhapróbára. A legtöbb menyasszony az édesanyjával, lánytestvérével jön. Sokan szeretnék megmutatni a ruhát az anyósjelöltnek is, ami nagyon szép gesztus.

Általában célszerű 2-3 embert hozni magunkkal, akik tényleg tudnak tanácsot adni.

A legjobb barátnődet is elhozhatod, de ne az összest! Hidd el, minél többen jönnek veled, annál inkább összezavarnak. Sok esetben tapasztaljuk  azt, hogy minél több szem nézi a ruhát, annál bizonytalanabb a menyasszony.  Sajnos a barátnők nem mindig a legjobb tanácsadók: sokszor nem azt nézik, mi a menyasszony stílusa, hanem nekik melyik ruha tetszik a legjobban.

Ezért a mi tanácsunk: ha van lehetőség rá, hozd magaddal édesanyádat, lánytestvéredet és a legeslegjobb barátnődet. Ők hárman biztos elegen lesznek ahhoz, hogy segítsenek Neked a döntésben!
A ruhák márkajelzéssel vannak ellátva, amiket a próba során a ruha belsejében könnyen észre lehet venni. Ezeknek a ruháknak a belső fűzős kiképzése is egyedülálló. A szabásvonal, a díszítés, az anyagok minősége már első ránézésre elárulja magát. Ezek a ruhák vállfára feltéve sem csuklanak össze! Alaposabban szemügyre véve rögtön észre lehet venni – és ahhoz nem kell szakembernek lenni -, hogy eredeti, vagy csak utánzattal van dolgunk.

Fontos, hogy ezek a márkás ruhák csak minősített üzletekben kaphatóak szerte a világban, online vásárlási lehetőség nem megengedett! Sajnos az internet miatt sok üzlet visszaél a profi katalógusfotók képeivel és megpróbálja elkészíteni a silány másolatot. Ezek a másolatok sem az anyagot, sem a díszítést, sem a szabásvonalat tekintve nem egyezik, de nem is hasonlít az eredetihez! 10-20 ezer forintért ne hagyjátok magatokat becsapni!

A legtöbb esküvő nyáron van, a legnagyobb melegben. Ezek a testhez álló ruhák egyébként is melegítenek, de nem mindegy, hogyan! A márkás ruhák bőrbarát és nem műanyag anyagból készülnek! A nagy melegben mindenki izzad. Most el tudod képzelni magad egy olyan ruhában, ami tiszta műanyag? Egész nap egy olyan ruhát viselni, ami alatt nem szellőzik a bőr? Ugye Te sem akarod?

Egyszer  van az életben igazi menyasszonyi ruhánk! Az élmény örök marad! Válaszd a minőséget, nem bánod meg!

Milyen fazonú ruha áll nekem jól?
2013. március 10., vasárnap 19:20

A legtökéletesebb menyasszonyi ruha kiválasztása nem is olyan egyszerű feladat! A legfontosabb szempont, hogy eggyé tudjon válni a ruha a viselőjével, a ruha is megteljen élettel. A mi feladatunk az, hogy megmutassuk a menyasszonynak, hogy alkatához, ízléséhez, egyéniségéhez melyik tipusú ruha áll a legjobban. Szerencsére sok fajta menyasszonyi ruha közül lehet válogatni. Ebben kell megtalálni a legelőnyösebbet: emeljük ki a lényeget, a szépet, és ne mutassuk azt, amit takarni szeretnénk. Ime, bemutatjuk, milyen tipusba lehet szedni a menyasszonyi ruhákat!
A-vonalú ruhák: Ez a napjainkban nagyon népszerű ruhastílus az, ami szinte minden alkatú menyasszonyon jól mutat. Felül feszes, szépen kiemeli a derék és csipő vonalát, de utána folyamatosan bővül.  Az a menyasszony, aki ezt a  ruhafazont  választja, az elegáns és visszafogottabb stílus mellett teszi le a voksát.
Sellő fazon: Napjainkban egyre közkedveltebb a sellő fazonú menyasszonyi ruha. Ez a fazon szorosan követi a test alkatát, egészen térdig szűk, majd onnan bővül. Ezt a ruhát  olyan menyasszonyoknak ajánljuk, akik teljes mértékben elégedettek az alakjukkal és ezzel egyfajta hatást is szeretnének elérni a vőlegénynél illetve a násznépnél. Teljes mértékben kiemeli a melleket,  a derekat és a csipőt is!  Ehhez a ruhához mindenképp magas sarkú cipőt ajánlunk, azzal is hosszabb combokat varázsolunk és kecsesebbé teszi az alakot.
Princess ruhák: Aki királylány, vagy hercegnő szeretne lenni a saját esküvőjén,  ezt a típusú ruhát válassza! Erre a típusra jellemző a derékig szűk felső, kiemelve a derék karcsúságát , onnan viszont klasszikusan  nagy szoknyává bővül. Szerencsés választás ez a ruha azon menyasszonyoknak, akiknek vékony derekuk van, viszont arányában egy kicsit szélesebb a csípő, amit mindenképp takarni szeretne. A mell és derék kiemelésével egy nagyon elegáns menyasszony köszön vissza ebben a ruhában! 
Empire fazon: A görög stílusú menyasszonyi ruha jellemzője: mellrésznél szűk, de már mell alól bővül, általában egyenesen omlik alá, nem nagy szoknyarésszel. Ezek a ruhák nagyon lágy esésű, könnyű muszlin anyagból készülnek. Azon menyasszonyok számára javasoljuk, akik szeretnék elvonni a figyelmet a problémás területekről – has, csípő, de a szűk mellrésszel  a szép dekoltázsra vonhatják  a figyelmet. Ezt a típusú menyasszonyi ruhát javasoljuk a kismama menyasszonyoknak is, akiknek már jól látszik a pocak. Illetve nagyon kényelmes viselet egy mezítlábas tengerparti esküvőhöz.
Rövid ruha: Akik nem mindennapi menyasszonyi ruhában szeretnének férjhez menni, azok válasszák a rövid menyasszonyi ruhát. Biztos feltűnést fognak kelteni a násznép előtt! A ruha lehet teljesen rövid, elöl rövid - hátul nagy uszállyal, hagymaszoknyás, tetszés szerint. Viszont csak olyan menyasszonyoknak ajánljuk, akik a hétköznapokban is egy kicsit extravagánsabbak, magasak és a legfontosabb: nagyon jó lábuk legyen! Ehhez a ruhához legcsinosabb a magas sarkú, főleg napjainkban nagyon divatos platform cipő! Még extravagánsabbá lehet tenni a ruhát egy színes cipővel!
Egyenes ruha: Ez a típus egy elegáns, visszafogottabb stílust jelképez. A ruhára jellemző a szűk fazon egészen csípőig, de onnan sem bővül a ruha alja, hanem csípőtől egyenesen omlik le. Ezek azok a ruhák, amik alá nem kell abroncsit viselni.  Szintén jó alakú menyasszonynak ajánljuk ezt a stílust, mivel csípőig szorosan követi a test vonalát, azt hangsúlyozva! Főleg azok a menyasszonyok választják ezt a stílust, akik esküvőjén az elegancia dominál és a lakodalom, nagy buli helyett állófogadást tartanak! 

Hátul fűzős vagy cipzáras díszgombokkal?
2013. február 18., hétfő 07:47

Az általunk forgalmazott menyasszonyi ruhák  hátul cipzáras megoldásúak. Minden ruhában található egy belső fűző is, ami tulajdonképpen megtartja a ruhát. Ez biztosítja a komfortérzést a menyasszony számára.  A méretre igazított ruhánál azt kell érezni, hogy a ruha kényelmes, de stabilan a helyén van, semmilyen mozdulatnál a ruha biztos nem mozdul el! Biztos láttatok már olyan menyasszonyt, aki állandóan húzogatta mellnél a ruháját.  Ilyen a mi ruháinknál nem fordul elő, köszönhetően a belső fűzőnek! Nem véletlen, hogy a legtöbb menyasszonynak ez a megoldás tetszik a legjobban! Mégis, sok menyasszonyt megtévesztenek  azzal, hogy mennyivel jobb a hátul fűzős menyasszonyi ruha.

Az mindenki számára ismerős, ha vesz egy szűk farmert, az egy-két órás használat után már szinte bő lesz. Minden anyag, így a menyasszonyi ruha is a test hőmérsékletére egy kicsit tágul. Ezért fordulhat elő  sok esetben a belső fűző nélküli ruháknál, hogy a menyasszony azt érzi, a ruha mindjárt lecsúszik róla. Ekkor kezdi el húzogatni a ruháját. Jó esetben egy esküvő alkalmával legalább 3x – 4x újra kell fűzni a ruhát, mindig egy kicsit szorosabbra, hogy az kényelmes legyen viselőjének. Vagy pedig annyira megszorítani a ruhát, de ott már a látvány lesz illúzióromboló. Sajnos esküvői fotókon lehet látni olyat, ahol elöl a mellrésznél, illetve hátul  a menyasszony háta   ráfolyik a ruhára.

Ha nem szeretnél ilyen hibába esni, akkor mindenféleképp egy belső fűzős ruhát válassz magadnak! Nagyon hosszú időn keresztül kell viselned egy olyan ruhát, amit a mindennapokban nem hordunk. Ezért is nagyon fontos a kényelem!

Amennyiben kétségeid vannak, látogass  el szalonunkba  és mi megmutatjuk neked a különbséget!
Sok menyasszony felteszi a kérdést: Mikor kell lefoglalni a ruhát? Nincs olyan, hogy kell. Ha viszont egy ruha megdobogtatta a szívedet és úgy érzed, ez a te ruhád, akkor nincs miért tovább várni vele. Ez lehet az esküvő előtt már akár egy évvel is!

De a tapasztalat azt mutatja, hogy a menyasszonyok többsége általánosságban fél évvel az esküvő előtt foglalja le ruháját. Már előtte is nézelődnek a neten, keresik a nekik tetszetős ruhákat, a számukra megjelenésükben szimpatikus szalonokat, ahová majd elmennek ruhapróbára.  Nem kell minden szalonba elmenni! A neten már ki lehet szűrni, melyik az az üzlet, ahol olyan ruhák vannak, amelyek neked tetszenek! Az előzetes keresgélés és 2-3 szalonban történő ruhapróba után biztos megtalálod azt a ruhát, amelyik megszólított téged és azt foglald le! Igaz, hogy sok szalon és rengeteg ruha van, de egy ruhát egy hétvégére csak egyszer tudunk kiadni. Lehet, hogy másik menyasszony is épp a te ruhádat szemelte ki ugyanarra a napra. Ha sokáig gondolkozol egy ruhán, bizony megeshet, hogy egy másik szerencsés menyasszony elhappolja előled. Ilyenkor ez nagyon tud fájni.

Ezért célszerű először a neten megtalálni azokat a szalonokat, ahová mindenképp el szeretnél menni ruhát próbálni. A próbákat tudd le egy hét alatt, mert utána el is felejted, mit próbáltál már a másik helyen. Minden szalonban próbáld addig szűkíteni a kört, amig max 2 ruha marad a kiválasztottak között. Ha egy kicsit is bizonytalan vagy 2 ruha között, menj vissza az üzletekbe és ismét próbáld fel őket, de már lehetőleg egymáshoz közeli időben. Az első próbától számítva célszerű 2 héten belül döntened, hogy biztos meglegyen a ruhád a nagy napra!

Mi történik a szalonban a próba során?
2013. február 04., hétfő 10:36

Nagyon sok menyasszony számára mi vagyunk az első szalon, ahol ruhát próbál. Természetes, hogy ilyen esetben mindenki egy kicsit meg van illetődve.

Belépve a szalonba egy nagyon bensőséges légkör fogadja a menyasszonyt és kísérőit. Egyszerre csak egy menyasszonnyal foglalkozunk. Ezért is célszerű előre időpontot kérni a ruhapróbához! Minden esetben egy - másfél, de akár két  órát is rászánunk  a próbára. Nincs limit, mindenki annyi ruhát próbál fel, amennyi tetszik neki. Ráadásul próbadíjat sem számítunk fel, sok szalonnal ellentétben!

Legtöbb ara már a próba előtt a honlapon tájékozódott a ruhákról, lehet, hogy ki is választott egy –egy modellt,  ami tetszik neki. Azonban érdemes többféle stílust felpróbálni, mert akkor lehet tudni igazán, mi is az, ami nekem a legelőnyösebb, legkényelmesebb. Egy állófogadásos, szűk családias esküvőre, vacsorára teljesen más ruha illik, mint pl. egy 200 fős nagy lakodalomra. A ruhák próbálása során célszerű meghallgatni a mi véleményünket is, még akkor is, ha esetleg egy olyan ruhát ajánlanánk, amely első ránézésre a vállfán lógva nem ragadott meg. Minden ruha másképp fest csak úgy lógva, mint amikor magunkra vesszük. Már a sok évi tapasztalat alapján több esetben épp azt a ruhát választja a legvégén a menyasszony, amit mi ajánlottunk neki, mert mi akkor már tudjuk, hogy ez a ruha olyan fazonban, színben, díszítésben, ami neki is tetszik, és biztos jól is fog állni! Fontos, hogy a ruhában benne legyen a menyasszony egyénisége, mert csakis abban fogja jól érezni magát a nagy napon!

Nekünk nagyon fontos, hogy a menyasszony a próba során felszabadult legyen, kellemesen érezze magát. Érezze azt, hogy nekünk tényleg ő a legfontosabb! Nem szabad viszont megijedni, ha az álomruha egy kicsit szűk, vagy éppen nagy. Minden ruha alakítható! Sőt! Nincs két egyforma menyasszony! Ezeknél a ruháknál minden centi számít, nem véletlenül mindig az esküvő előtti héten igazítjuk méretre a ruhát. Szóval, mi már látjuk, hogy az adott ruha alakítható-e annyira, amennyire kellene. Ebben az esetben is bízni kell bennünk, a szakértelmünkben, hogy az esküvő napjára a ruha tényleg tökéletesen fog állni, kényelmes lesz!

Miért válasszam az ARABELLA LUX Szalont?
2013. január 11., péntek 21:53

Több éves szakmai tapasztalat alapján kínáljuk neked ruháinkat. Ha még semmi elképzelésed sincs a ruhát illetően, akkor is megtaláljuk neked az egyéniségedhez leginkább megfelelő ruhát.

Bensőséges, sokszor barátiasnak nevezhető légkörben folyik minden ruhapróba.  Udvarias és segítőkész a kiszolgálás!

Kizárólag márkás, eredeti modelleket forgalmazunk. Enzoani az ismert összes szakmai nagydíjat begyűjtötte. Mára Ny-Európa menyasszonyainak nagy többsége ismeri és választja ezt a márkát. A csodálatos ízlésvilág, gyönyörű díszítések láttán, nem véletlenül. Kiváló minőségű alapanyagból készülnek ezek a ruhák, amik felvéve már nem csak egy darab anyag, hanem benne van minden menyasszony egyénisége, ami eggyé válik viselőjével.

A sok boldog és elégedett menyasszonyoknak hála, sokan ajánlásra keresik fel szalonunkat és szintén itt találják meg álmaik ruháját.

Minden évben érkezik új kollekció, ami az európai trendet minden tekintetben követi.

Bízzál magadban! Ha a ruhapróba során a tükörben meglátva magadat mosolyra húzódik a szád önkéntelenül is, akkor az már jót jelent. Ilyenkor fel kell tenned magadnak a kérdést! Ez az én ruhám? El tudnám képzelni magam ebben a ruhában a nagy napon? Ha mindkét kérdésre IGEN a válasz, akkor ne habozz tovább, nem érdemes tovább keresgélni. Minél több helyre mégy el, annál nehezebb lesz a döntés! Hallgass a szívedre és csakis tied legyen a végső döntés! Ne hagyd, hogy próbáljanak rábeszélni egy olyan ruhára, ami nem szólított meg!
Válassz különleges menyasszonyi ruháink közül, hogy garantáltan Rólad szóljon a Nagy nap: