Szeged, Csongrádi sugárút 13.
>>Térkép megjelenítése<<
+36 (30) 9554-162, +36 (30) 985-8221
Hétfő-Péntek: 12.00 - 18.00
Szombat: 9.00 - 12.00

Miért válasszam az ARABELLA LUX Szalont?

2013. január 11., péntek 21:53
Több éves szakmai tapasztalat alapján kínáljuk neked ruháinkat. Ha még semmi elképzelésed sincs a ruhát illetően, akkor is megtaláljuk neked az egyéniségedhez leginkább megfelelő ruhát.

Bensőséges, sokszor barátiasnak nevezhető légkörben folyik minden ruhapróba.  Udvarias és segítőkész a kiszolgálás!

Kizárólag márkás, eredeti modelleket forgalmazunk. Enzoani az ismert összes szakmai nagydíjat begyűjtötte. Mára Ny-Európa menyasszonyainak nagy többsége ismeri és választja ezt a márkát. A csodálatos ízlésvilág, gyönyörű díszítések láttán, nem véletlenül. Kiváló minőségű alapanyagból készülnek ezek a ruhák, amik felvéve már nem csak egy darab anyag, hanem benne van minden menyasszony egyénisége, ami eggyé válik viselőjével.

A sok boldog és elégedett menyasszonyoknak hála, sokan ajánlásra keresik fel szalonunkat és szintén itt találják meg álmaik ruháját.

Minden évben érkezik új kollekció, ami az európai trendet minden tekintetben követi.

Bízzál magadban! Ha a ruhapróba során a tükörben meglátva magadat mosolyra húzódik a szád önkéntelenül is, akkor az már jót jelent. Ilyenkor fel kell tenned magadnak a kérdést! Ez az én ruhám? El tudnám képzelni magam ebben a ruhában a nagy napon? Ha mindkét kérdésre IGEN a válasz, akkor ne habozz tovább, nem érdemes tovább keresgélni. Minél több helyre mégy el, annál nehezebb lesz a döntés! Hallgass a szívedre és csakis tied legyen a végső döntés! Ne hagyd, hogy próbáljanak rábeszélni egy olyan ruhára, ami nem szólított meg!
Válassz különleges menyasszonyi ruháink közül, hogy garantáltan Rólad szóljon a Nagy nap: