Szeged, Csongrádi sugárút 13.
>>Térkép megjelenítése<<
+36 (30) 9554-162, +36 (30) 985-8221
Hétfő-Péntek: 12.00 - 18.00
Szombat: 9.00 - 12.00

Milyen fazonú ruha áll nekem jól?

2013. március 10., vasárnap 19:20
A legtökéletesebb menyasszonyi ruha kiválasztása nem is olyan egyszerű feladat! A legfontosabb szempont, hogy eggyé tudjon válni a ruha a viselőjével, a ruha is megteljen élettel. A mi feladatunk az, hogy megmutassuk a menyasszonynak, hogy alkatához, ízléséhez, egyéniségéhez melyik tipusú ruha áll a legjobban. Szerencsére sok fajta menyasszonyi ruha közül lehet válogatni. Ebben kell megtalálni a legelőnyösebbet: emeljük ki a lényeget, a szépet, és ne mutassuk azt, amit takarni szeretnénk. Ime, bemutatjuk, milyen tipusba lehet szedni a menyasszonyi ruhákat!
A-vonalú ruhák: Ez a napjainkban nagyon népszerű ruhastílus az, ami szinte minden alkatú menyasszonyon jól mutat. Felül feszes, szépen kiemeli a derék és csipő vonalát, de utána folyamatosan bővül.  Az a menyasszony, aki ezt a  ruhafazont  választja, az elegáns és visszafogottabb stílus mellett teszi le a voksát.
Sellő fazon: Napjainkban egyre közkedveltebb a sellő fazonú menyasszonyi ruha. Ez a fazon szorosan követi a test alkatát, egészen térdig szűk, majd onnan bővül. Ezt a ruhát  olyan menyasszonyoknak ajánljuk, akik teljes mértékben elégedettek az alakjukkal és ezzel egyfajta hatást is szeretnének elérni a vőlegénynél illetve a násznépnél. Teljes mértékben kiemeli a melleket,  a derekat és a csipőt is!  Ehhez a ruhához mindenképp magas sarkú cipőt ajánlunk, azzal is hosszabb combokat varázsolunk és kecsesebbé teszi az alakot.
Princess ruhák: Aki királylány, vagy hercegnő szeretne lenni a saját esküvőjén,  ezt a típusú ruhát válassza! Erre a típusra jellemző a derékig szűk felső, kiemelve a derék karcsúságát , onnan viszont klasszikusan  nagy szoknyává bővül. Szerencsés választás ez a ruha azon menyasszonyoknak, akiknek vékony derekuk van, viszont arányában egy kicsit szélesebb a csípő, amit mindenképp takarni szeretne. A mell és derék kiemelésével egy nagyon elegáns menyasszony köszön vissza ebben a ruhában! 
Empire fazon: A görög stílusú menyasszonyi ruha jellemzője: mellrésznél szűk, de már mell alól bővül, általában egyenesen omlik alá, nem nagy szoknyarésszel. Ezek a ruhák nagyon lágy esésű, könnyű muszlin anyagból készülnek. Azon menyasszonyok számára javasoljuk, akik szeretnék elvonni a figyelmet a problémás területekről – has, csípő, de a szűk mellrésszel  a szép dekoltázsra vonhatják  a figyelmet. Ezt a típusú menyasszonyi ruhát javasoljuk a kismama menyasszonyoknak is, akiknek már jól látszik a pocak. Illetve nagyon kényelmes viselet egy mezítlábas tengerparti esküvőhöz.
Rövid ruha: Akik nem mindennapi menyasszonyi ruhában szeretnének férjhez menni, azok válasszák a rövid menyasszonyi ruhát. Biztos feltűnést fognak kelteni a násznép előtt! A ruha lehet teljesen rövid, elöl rövid - hátul nagy uszállyal, hagymaszoknyás, tetszés szerint. Viszont csak olyan menyasszonyoknak ajánljuk, akik a hétköznapokban is egy kicsit extravagánsabbak, magasak és a legfontosabb: nagyon jó lábuk legyen! Ehhez a ruhához legcsinosabb a magas sarkú, főleg napjainkban nagyon divatos platform cipő! Még extravagánsabbá lehet tenni a ruhát egy színes cipővel!
Egyenes ruha: Ez a típus egy elegáns, visszafogottabb stílust jelképez. A ruhára jellemző a szűk fazon egészen csípőig, de onnan sem bővül a ruha alja, hanem csípőtől egyenesen omlik le. Ezek azok a ruhák, amik alá nem kell abroncsit viselni.  Szintén jó alakú menyasszonynak ajánljuk ezt a stílust, mivel csípőig szorosan követi a test vonalát, azt hangsúlyozva! Főleg azok a menyasszonyok választják ezt a stílust, akik esküvőjén az elegancia dominál és a lakodalom, nagy buli helyett állófogadást tartanak! 
Válassz különleges menyasszonyi ruháink közül, hogy garantáltan Rólad szóljon a Nagy nap: