Szeged, Csongrádi sugárút 13.
>>Térkép megjelenítése<<
+36 (30) 9554-162
Hétfő-Péntek: 12.00 - 18.00
Szombat: 9.00 - 12.00

Kölcsönzési díjak az Arabella Lux Szalonban

2013. április 24., szerda 07:04
Sokan azt gondolják, hogy a márkás ruha drága. Pedig ez nem így van! Tény, hogy a minőséget meg kell fizetni, de ez meg is térül. Ha az ár-érték arányt nézzük, akkor bizony  nem a márkás ruha a drága. A ruhák árai a szalonban elég változóak. Ez függ a márkától illetve az évjárattól is. Nálunk már 90.000 Ft-ért is találsz kiváló, újszerű  állapotban lévő ruhát, de a legdrágább ruha bizony elérheti a 170.000 Ft-os kölcsönzési árat is. Pontos árat a ruháról mindig csak a szalonban adunk.

Minden ruhát lehet kérni első felvételesre is. Ez azt jelenti, hogy egy vadonatúj ruhát rendelünk neked és garantáljuk, hogy a ruha rajtad lesz először! Ebben az esetben viszont 30% felárat kell fizetni a kölcsönzési díjra!

Amennyiben több időd is van a menyasszonyi ruha kiválasztására, és megvenni szeretnéd a ruhát, érdemes folyamatosan figyelni a weboldalt és követni bennünket a Facebookon. Egy évben többször is hirdetünk akciót a kifutó modellekre. Ezek a ruhák még kiváló állapotban vannak, de Te elviheted kölcsönzési áron.  Akár 80-120 ezerért gyönyörű minőségi ruhát vásárolhatsz!

Szalonunkban vadiúj ruhát is vásárolhatsz. Ezeknek az árát euróban szoktuk megadni, a forint nagy ingadozásai miatt! Általánosságban a ruhák árai megvételre 900 – 2000 euro, és a rendeléstől számítva 12-16 hét, mire megérkezik!

Amennyiben tényleg saját és új ruhát szeretnél, időben el kell kezdeni a keresést!
Válassz különleges menyasszonyi ruháink közül, hogy garantáltan Rólad szóljon a Nagy nap: