Szeged, Csongrádi sugárút 13.
>>Térkép megjelenítése<<
+36 (30) 9554-162, +36 (30) 985-8221
Hétfő-Péntek: 12.00 - 18.00
Szombat: 9.00 - 12.00

Miért válaszd az Arabella Lux Szalont?

2017. február 22., szerda 10:19
Kizárólag prémium kategóriás, neves divattervezők által megálmodott ruhákat találsz nálunk.

Minden évben a legújabb trendeknek megfelelő ruhákkal várunk Benneteket.

Ha nem mindennapi ruhára vágysz, feltétlen gyere el hozzánk ruhapróbára! Ruháink egyedisége abban rejlik, hogy Magyarországon is csak néhány szalonban találhatóak meg ezek a márkák!

Míg ruháink minőségben a legmagasabb szinten vannak, áraink viszont versenyképesek! Nem kedvezményekkel akarunk becsábítani téged!

Szeged egyik legigényesebb, leghangulatosabb szalonjába várunk Benneteket ruhapróbára, ahol sosem sürgetjük a menyasszonyokat. Elég időt szánunk minden próbához!

A több száz eddigi elégedett menyasszonyunk garancia arra, hogy nálunk tökéletes állapotban kapod meg a ruhát az esküvőre, hisz nem adjuk ki ruháinkat a végtelenségig! Mivel csak ez az egy üzletünk van, így ruháinkat nem cserélgetjük! Így biztos lehetsz benne, hogy ugyanazt a ruhát kapod, mint amit lefoglaltál.

A 2-3 évnél régebbi modelleket outlet áron kapod meg, akár meg is vásárolhatod!

Nálunk a szalagavatós ruhák külön kategória! Így az nem fordulhat elő, hogy január-februárban viszontláthatod azt a ruhát, amit te majd csak nyáron viselsz az esküvődön.

Amennyiben neked is fontos a minőség, a megbízhatóság, szeretnél kulturált környezetben, jó hangulatban ruhát próbálni, szeretettel várunk téged is ruhapróbára!
Válassz különleges menyasszonyi ruháink közül, hogy garantáltan Rólad szóljon a Nagy nap: