Szeged, Csongrádi sugárút 13.
>>Térkép megjelenítése<<
+36 (30) 9554-162, +36 (30) 985-8221
Hétfő-Péntek: 12.00 - 18.00
Szombat: 9.00 - 12.00

Aire Barcelona menyasszonyi ruhában stílusos menyasszony leszel!

2019. május 06., hétfő 08:39
A menyasszonyi ruha egyetlen napon kap csak figyelmet, de akkor igazán reflektorfénybe kerül a viselőjével, a menyasszonnyal együtt. Az álomruha minden menyasszony fejében körvonalazódik már a ruhaválasztás előtt. Lehet, hogy éppen egy Aire Barcelona menyasszonyi ruha lesz az igazi?


Az Aire Barcelona menyasszonyi ruhák azoknak a menyasszonyoknak válnak a kedvencévé, akik szeretnének klasszikus menyasszonyi ruhában az oltár elé vonulni. Ezek a ruhák csodás anyagokból készülnek, amikkel nem spóroltak a tervezők. Dús szoknyarészek, suhogó uszályok, klasszikus vonalvezetés jellemzi őket. Az ’A’ vonalú, vagy éppen a sellő fazonú szoknyarészt leheletnyi csipkével díszített, ujjatlan felsőrészek egészítik ki. Igazán stílusos, ízléses és végtelenül nőies megjelenést kölcsönöznek a menyasszonynak.

Amennyiben megragadták a fantáziádat az Aire Barcelona menyasszonyi ruhák, keress fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérdezz bátran az általunk forgalmazott menyasszonyi ruhákról! Mondd ki a boldogító igent Aire Barcelona menyasszonyi ruhában!
Válassz különleges menyasszonyi ruháink közül, hogy garantáltan Rólad szóljon a Nagy nap: