Szeged, Csongrádi sugárút 13.
>>Térkép megjelenítése<<
+36 (30) 9554-162, +36 (30) 985-8221
Hétfő-Péntek: 12.00 - 18.00
Szombat: 9.00 - 12.00

Trendközelben - Viasat3 - 2017.

Megtiszteltetés volt számunkra a Viasat 3 felkérése! A 2018-as kollekció ruháiból mutatunk be Nektek néhányat.

Sajnos az összes új modellt nem tudtuk bemutatni, de a legújabb trend jegyei megfigyelhetőek lesznek!

Ha menyasszony vagy, ha szereted a szép ruhákat - nézz bennünket!

Arabella Lux - Imagefilm 2017

Üdvözöllek benneteket az ArabellaLux káprázatos birodalmában!

Szalonunkban kizárólag prémium kategóriás menyasszonyi ruhákat találsz, Európa szerte a legnagyobb, legkeresettebb márkákat, így a spanyol Aire Barcelona, Rosa Clara és Enzoani legújabb trendeknek megfelelő modelljeit.

IV. Menyasszonyok napja - Szeged - 2015. november 29.

2015. november 29. - Hungi - Szeged egyik legfelkapottabb és legtrendibb szórakozóhelye ezúttal nem bulizni vágyó fiatalokkal telt meg. A kora délutáni óráktól már a kíváncsi, álmokat szövögető, szerelmes menyasszonyok (és párjaik, barátnőik), valamint az esküvői szakma legkülönfélébb szegmenseit képviselők is jelen voltak. Mi volt az apropó? Az Arabella Lux Szalon menyasszonyi divatbemutató showja! Szabóné Molnár Mártával, a szalon tulajdonosával és a rendezvény főszervezőjével beszélgettünk. A teljes cikk ide kattintva érhető el!

III. Menyasszonyok napja - Szeged - 2014. november 30.

2014. November 30-én, vasárnap az Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon divatbemutató showjára ismét megtelt a szegedi Tisza River Cafe rendezvényterme. Velünk voltak még a Pálinkó Lujza Tánciskola, ZsZs Divattervező és a EuropeFace Modell Ügynökség.

Trendközelben - Viasat3 - 2013. december 8.

2013. november 24-én a Tisza River Cafe-ban került megrendezésre a II. Menyasszonyok napja Szegeden. A menyasszonyi ruhák különleges válogatását az Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon szolgáltatta, melyről a Viasat3 Trendközelben c. műsora is beszámolt 2013. december 8-án.

II. Menyasszonyok napja - Szeged - 2013. november 24.

A II. Menyasszonyok napja Szegeden, 2013. november 24-én. A menyasszonyi ruhák különleges válogatását az Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon szolgáltatta, az erről készült hangulatos videóval szeretnénk megköszönni a kiemelt érdeklődést!

Arabella Lux, ahol az álomból valóság válik!

Nagy örömmel vesszük, hogy esküvői ruhaszalonunk felkeltette az érdeklődésedet. Azon fáradozunk, hogy az általad megálmodott menyasszonyi ruhát nálunk megtaláld, a klasszikustól a romantikusig, az elegáns vagy éppen extravagáns ruhákig.

Több éves szakmai tapasztalat alapján kínáljuk Neked ruháinkat. Ha még semmi elképzelésed sincs a ruhát illetően, akkor is megtaláljuk Neked az egyéniségedhez leginkább megfelelő ruhát!

A menyasszony számára az egyik legfontosabb a tökéletes menyasszonyi ruha kiválasztása. Amikor a tükörbe belenézve egy pillanatra eláll a lélegzeted és hatalmába kerít az az érzés, hogy itt a nagy Ő, amire mindig is vágytam. Ez nem csak egy ruha , hanem az én ruhám. Nagy boldogság számunkra, ha ezt a tökéletes ruhát nálunk találod meg.

Kizárólag márkás, eredeti modelleket forgalmazunk. Szalonunkban olyan világmárkák közül válogathatsz, mint az Enzoani, Blue by Enzoani, Benjamin Roberts, San Patrick, Modeca, melyek stílusukkal, eleganciájukkal, méltán népszerűek szerte a világban és teszik még egyedibbé a menyasszonyt a nagy napon!

Mára Nyugat-Európa menyasszonyainak nagy többsége ismeri és választja ezen a márkákat. A csodálatos ízlésvilág, gyönyörű díszítések láttán, nem véletlenül. Kiváló minőségű alapanyagból készülnek ezek a ruhák, amik felvéve már nem csak egy darab anyag, hanem benne van minden menyasszony egyénisége, ami eggyé válik viselőjével.
Válassz különleges menyasszonyi ruháink közül, hogy garantáltan Rólad szóljon a Nagy nap: