Szeged, Csongrádi sugárút 13.
>>Térkép megjelenítése<<
+36 (30) 9554-162, +36 (30) 985-8221
Hétfő-Péntek: 12.00 - 18.00
Szombat: 9.00 - 12.00
2008-ban egy esős este külföldi esküvői magazint lapozgatva elfogott az érzés, hogy mennyire különleges menyasszonyi ruhák léteznek a nagyvilágban. Néztem a címlapon lévő ruhacsodát és azon tűnődtem, mekkora öröm lenne a szegedi aráknak, ha ők is világhírű tervező ruhái között válogathatnának és még messzire utazni sem kellene értük. Arra gondoltam, miért is ne válthatnám valóra pont én ezt a csodát. Gondoltam egy nagyot, hogy személyesen felfedezzem ezeket a csodálatos ruhákat és megtudjam, mi az a varázslat, amivel ezek a gyönyörűségek ennyire magukkal tudnak ragadni. A különleges ruhák felkutatása rövid idő alatt a szenvedélyemmé vált.

Megálmodtam az üzletemet Szeged belvárosához közel. Egy varázslatos helyre vágytam, ahol a szegedi és környékbeli menyasszonyok megtalálják a címlapok esküvői ruháit és ahol valóra válthatom azt a csodát, ami az ő álmuk.

Így született az Arabella Lux szalon és valóra vált az az álom, hogy elhozzam neked a címlapok luxus ruháit. Az évek során bennünket választott több száz ara a bizonyíték arra, hogy igény van ezekre a minőségi menyasszonyi ruhákra. Legnagyobb tudásunkkal, szakmai hozzáértésünket maximálisan átadva varázsoljuk rád a ruhát tökéletesre, hogy a násznép és főleg a vőlegény ámulatát elnyerd, garantálva, hogy mindenki észreveszi, nem mindennapi ruhát viselsz! Bízhatsz bennünk, hogy tökéletes ruhát választasz tőlünk, amiben igazi hercegnőnek vagy királykisasszonynak érezheted magad a Nagy Napon!

Gyere el hozzánk, varázsolódj el Te is csodálatos, minőségi, szakmai nagydíjas menyasszonyi ruháink között és váltsuk valóra közösen az álmot!mottónk: Arabella Lux, ahol az álmok valóra válnak!

Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon - Szeged

Képgaléria

View the embedded image gallery online at:
http://www.arabellalux.hu/szalonunk.html#sigProIdd90bc2d613
Válassz különleges menyasszonyi ruháink közül, hogy garantáltan Rólad szóljon a Nagy nap: