Szeged, Csongrádi sugárút 13.
>>Térkép megjelenítése<<
+36 (30) 9554-162, +36 (30) 985-8221
Hétfő-Péntek: 12.00 - 18.00
Szombat: 9.00 - 12.00
Bakai Beáta
Bakai Beáta
A nagyításhoz húzd az egér mutatóját a képre!
Bakai Beáta
'Kedves Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon, kedves Márti és Tündi!

Furcsa, és igen nehéz dolog volt elképzelni magam menyasszonyként a nagy napra várva, hiszen tele voltam kérdésekkel, tétovasággal a ruhámat illetve a „vágyott” legszebb külsőmet illetően.

Bár határozott elképzeléseim voltak a ruhafazon kapcsán, mégis megtalálni az igazit, az „aha-élményt” kiváltót, amiben tényleg menyasszonynak éreztem magam, nem volt könnyű. Ugyanakkor, túlzás nélkül állíthatom – az segített rajtam, hogy elmentem hozzátok.
Már az első beszélgetést követően, a közösen összeválogatott öt-hat ruhából, éppen az általatok kiválasztott egy lett a megfelelő, a legjobb a számomra. A próbák alatti, veletek folytatott családias beszélgetések fokozatosan enyhítettek a külsőmmel kapcsolatos bizonytalanságaimon,. tanácsaitoknak,  odafigyeléseteknek köszönhetően váltam magabiztossá, valódi menyasszonnyá.

Nagyon hálás vagyok nektek mindazért, amit kaptam tőletek – a ruhát, a gyönyörűséges kiegészítőket, a veletek eltöltött bensőséges hangulatú perceket, és egy álomszerűen szép, káprázatos nap megvalósulását. Mindenkinek csak ajánlani tudom a belőletek sugárzó eleganciát és miliőt.

Örülök, hogy megismerhettelek benneteket és tiszta szívből köszönöm!"
     Ruha: BR 96131     
Válassz különleges menyasszonyi ruháink közül, hogy garantáltan Rólad szóljon a Nagy nap: